Kategorie receptů
- Autor: gingles
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 100.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Květák | 894 |
Cibule | 230 |
Oleje (všechny druhy) | 94 |
Bílek | 176 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 5050 kJ
Bílkoviny (g): 33,
Tuky (g): 94,
Sacharidy (g): 59,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 35,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 51 kJ
Bílkoviny (g): 0.3, Tuky (g): 0.9, Sacharidy (g): 0.6, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 0.4, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
na olej cibule, přidat uvařený květák, osolit,opepřit, zahustit bílky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.